Писмени преводи

Писмени преводи

Всякакви ДОКУМЕНТИ – лични, частни, фирмени – точен официален превод от заклет преводач, с възможност за легализация при необходимост

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ТЕКСТОВЕ
медицина, дентална медицина, фармация, медицинска апаратура, електроника и електротехника, машиностроене, строителство на сгради, пътно и жп строителство, информационни технологии, икономика, юридически текстове, физика, химия, биология и др.
Стараем се най-усърдно да използваме точната терминология при превода.
ГАРАНТИРАНО от УПРАВИТЕЛЯ – Росица Стратиева: „В нашите преводи няма абсурдни и нелепи изрази, които допускат много „опитни” преводачи. Запазваме оформлението. Правим отстъпки за повторения в текста и съвпадение с предишни преводи, за да не плащате за нещо, което вече е преведено.“

МЕДИЦИНСКИ ДОКУМЕНТИ – САМО ПРИ НАС – най-добрите цени за превод от и на английски и испански – 12 лева на страница.
– Епикризи
– Свидетелства от ТЕЛК
– Изследвания
– Болнични листове
– Други медицински документи
Гарантирано от Управителя Росица Стратиева, че преводът няма да звучи непонятно за лекарите, които го четат или, още по-лошо, да бъде преведен неправилно, което за съжаление често се получава при превод от други агенции.
За правилното лечение и най-малката подробност е от значение. А често са ни давали за превод епикризи, вече „преведени” от други агенции, които лекарите не са могли да разберат.
При нас документът Ви ще бъде преведен от лице с медицинско образование, така че да е спазена точната терминология и да са преведени всички характерни съкращения.

ОБЩИ ТЕКСТОВЕ – отлично съотношение качество/цена.

За количества и редовни клиенти се правят значителни отстъпки.

Конкретни цени за различните видове преводи може да видите тук.

Видове поръчки:

Обикновена – до 7 страници на работен ден (т.е 7 страници за 1 работен ден, 14 страници за 2 работни дни, 20 страници за 3 работни дни и т. н.).
Бърза – от 7 до 10 страници на работен ден + 25% от цената на обикновената поръчка.
Експресна – в рамките на деня или над 10 страници на работен ден + 40% от цената на обикновената поръчка.