Цени

Цените ни отразяват опита на нашите специализирани преводачи, които гарантират прецизност и яснота в сложната област на медицинските преводи. Ние инвестираме в непрекъснато обучение и контрол на качеството, за да поддържаме високи стандарти. Посочените цени са за 1 стандартна страница. Предлагаме отстъпки за обем, по-дълъг срок на изпълнение и др. За конкретна оферта, моля, свържете се с нас по някой от посочените начини. Стремим да поддържаме конкурентни цени, както ще се уверите при сравнение на нашата оферта с тази на други агенции.

Относно превода на медицински документи за лечение на пациенти, разбираме финансовата тежест за пациентите и техните семейства. Поради това се стремим да предлагаме цени, по-ниски от тези на много други преводачески агенции. За да поддържаме обаче качество и точност, не сме в състояние да предложим цени, по-ниски от текущите. Ангажираме се да осигурим възможно най-достъпни цени.
 
Медицински преводиЦелева аудитория

Цена за 1 стандартна страница от изходния текст (без ДДС)

от английски на българскинеспециалисти

19 лв.

специалисти

22 лв.

от български на английскинеспециалисти

22 лв.

специалисти

24 лв.

Медицински документи за лечение на пациенти
(от английски на български, от български на английски, от испански на български и от български на испански)

16 лв.

Забележка: Една стандартна страница = 250 думи.

Забележка: Възможни са и други отстъпки при конкретно договаряне.

За останалите услуги ни изпратете запитване на имейл info@relena92.com. Ще Ви отговорим до 24 часа, а в 90% от случаите – много по-бързо.